Services

Network Audit Services

Network Audit Services

Ekipi ynë i ekspertëve do të kryejë një auditim të plotë të rrjetit për të identifikuar fushat e përmirësimit dhe për të siguruar efikasitet maksimal për rrjetin e biznesit tuaj.

Më shumë info
Managed Network Services

Managed Network Services

Na kujdesemi për mirëmbajtjen, përmirësimet dhe sigurinë e rrjetit tuaj. Ekipi ynë do të sigurojë që rrjeti juaj të funksionojë pa probleme, duke ju lejuar të përqendroheni në biznesin tuaj.

Më shumë info
Cloud Network Solutions

Cloud Network Solutions

Ne ofrojmë zgjidhje të personalizueshme cloud për të përmbushur nevojat tuaja unike të rrjetit. Ulni kostot e pajisjeve tuaja dhe shijoni zgjidhje të sigurta dhe të shkallëzueshme të ruajtjes dhe rrjeteve në Cloud Computers.

Më shumë info

Kontakto OnPointNetwork

Kontaktoni me OnPointNetwork për çdo pyetje  në lidhje me zgjidhjet dhe shërbimet tona.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

About us

OnPoint Network Solutions, ndodhet në Tiranë, Qarku i Tiranës, Shqipëri. Si biznes, ne jemi të specializuar në ofrimin e zgjidhjeve dhe shërbimeve gjithëpërfshirëse të TI-së për bizneset dhe organizatat në të gjithë rajonin. Ne krenohemi me përkushtimin tonë ndaj shërbimit ndaj klientit dhe aftësinë tonë për të ofruar cilësinë më të lartë të mundshme të shërbimit. Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë dizajnimin dhe zbatimin e rrjetit, sigurinë e rrjetit, mirëmbajtjen dhe riparimin e rrjetit, ruajtjen e të dhënave dhe zgjidhjet rezervë, dhe më shumë. Ekipi ynë i teknikëve shumë të aftë është i përkushtuar për t'u siguruar që rrjetet e klientëve tanë të jenë të sigurta dhe të besueshme. Ne përpiqemi të sigurojmë që klientët tanë të kenë zgjidhjet më të besueshme dhe të sigurta të rrjetit në dispozicion, dhe që bizneset e tyre të funksionojnë pa probleme dhe me efikasitet. Duke ofruar zgjidhjet dhe shërbimet më të mira të rrjetit, ne jemi në gjendje t'i ndihmojmë klientët tanë të qëndrojnë konkurrues dhe të suksesshëm në treg.